ayul's FotoPage

By: checkOUTand enjoy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Sunday, 3-Aug-2008 14:00 Email | Share | | Bookmark
ROTTW soundstage [final]

 
 
 
View all 21 photos...
dtg sini just nak tgk kid&xera. dan the federated sbg guest band pada haritu.then ada 2band lagi yg aku shoot. maximus dan julie goes overseas. checkOUT&enjoy






















Saturday, 5-Jul-2008 16:00 Email | Share | | Bookmark
KLindiefest'08 - KLtower

 
 
 
View all 12 photos...




















Wednesday, 2-Jul-2008 13:04 Email | Share | | Bookmark
laman seri,shah alam

 
 
 
View all 21 photos...
orait act ni photo lame.tp baru nak upload.haha time ni ada kenduri kat rumah baru mama yus.checkOUT&enjoy



Saturday, 21-Jun-2008 15:00 Email | Share | | Bookmark
ART 'iMUSIK,bukit jelutong

 
 
 
View all 17 photos...
gig ni telah diorganise oleh pelajar2 smk bukit jelutong.muda2 lagi dah pandai buat event2 cmne..goodgood aku respect gler kat dorng.aku tahu masalah2 yg dorng hadapi before gig ni.tp dorng rilek je settlekan.pape pon thx kat lyn,shadya,acap, durrah,farah n lain2.orait checkOUT&enjoy




Saturday, 14-Jun-2008 15:00 Email | Share | | Bookmark
hall of sound,mcpa

 
 
 
View all 38 photos...
gig ini aku rasekan yang terbesar penah aku pegi.sebab ada 2 stage dan start serentak. band2 yang perform pulak semua meletup2.di organise oleh 3 organiser tikus rock co., andamedia & cres entertainment.overall utk gig ini agak berjaya walaupon xramai sgt mb sbb harga ticket yang agak mahal.papepon tepukan gemuruh utk organiser kerana mereka berani.so checkOUT&enjoy



[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net